Apartment for rent: no longer available Splitting in Emmen

  • 50 m2
  • 2 rooms
  • 22 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Emmen. You can contact the advertiser if you have any questions.

**Perfecte Starterswoning in het Levendige Barger-Oosterveld, Emmen**

Hey daar! Ben je op zoek naar een te gek appartement waar je helemaal je eigen plekje van kan maken? Dan is dit appartement aan de Splitting b in Emmen echt iets voor jou! Dit gave stekkie is perfect voor starters jongeren, een leuk stelletje, of gewoon hardwerkende mensen zoals jij.

**Gezellig Centraal Gelegen**

Dit appartement is te vinden midden in het bruisende centrum van Barger-Oosterveld, een super leuke wijk in Emmen. Je loopt zo naar de basisscholen voor de kids, gezellige winkeltjes en fijne restaurants voor een hapje buiten de deur. Parkeren is no problemo, want er is genoeg ruimte voor je auto vlak voor de deur.

**Lekker Ruim en Comfortabel**

Stap dit fijne stulpje binnen en ontdek de gezellige keuken, knusse woonkamer, slaapkamer waar je heerlijk tot rust kunt komen, handige bergruimte en een toilet/doucheruimte. Ook top: jouw eigen voordeur, hoe cool is dat?

**Boek Nu Met Huurtoeslag**

En we hebben nog meer goed nieuws voor je: je kunt nu dit appartement boeken met huurtoeslag. Hoe chill is dat? Dus twijfel niet langer en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis in Emmen!

**Laat Deze Kans Niet Liggen**

Dus, ben jij die hippe starter, dat gezellige stelletje of de harde werker die op zoek is naar een eigen plekje in Emmen? Aarzel niet en maak snel een afspraak voor een pre-booking om dit toffe appartement te bekijken. Wie weet wordt dit wel jouw nieuwe droomhuis!

Read more with an subscription!

General information

City Emmen
District/Neighbourhood: Barger-Oosterveld
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map