Appartement huren: niet meer beschikbaar Laan van de Marel in Emmen

  • 107 m2
  • 4 kamers
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Emmen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

VERRAS JEZELF MET DE PERFECTE STUDENTENKAMER IN EMMEN

Welkom bij Laan van de Marel in de gezellige wijk Angelslo! Ben je op zoek naar een fraaie en frisse gestoffeerde kamer in Emmen? Zoek niet verder, want hier hebben we precies wat je nodig hebt. Of je nu een student bent aan de Stenden Hogeschool, een alleenstaande, een werkende professional of een buitenlandse werknemer, bij ons vind je de ideale plek om te wonen. En het beste van alles? Je kunt direct intrekken en gratis parkeren!

KEUZE UIT VERSCHILLENDE KAMERGROOTTES

Bij ons begrijpen we dat iedereen uniek is en verschillende wensen heeft als het gaat om huisvesting. Daarom bieden we je keuze uit verschillende kamergroottes. Of je nu houdt van een knusse ruimte waar je je eigen persoonlijke hoekje kunt creëren, of juist meer bewegingsvrijheid nodig hebt, wij hebben voor elk wat wils. Onze small-kamer van 7m2 is perfect voor €525,- per maand inclusief alles. Wil je iets meer ruimte? Dan kun je genieten van onze medium-kamer van 10m2 voor slechts €575,- per maand inclusief alles. En als je graag extra leefruimte wilt, kies dan voor onze large-kamer van 12m2 of groter, voor maar €625,- per maand inclusief alles. Bij ons zijn er geen verborgen kosten, alleen plezier!

MAAK KENNIS MET ONZE PROCEDURE EN VEREISTEN

Om ervoor te zorgen dat de huurafhandeling soepel verloopt, vragen wij je vriendelijk om enkele documenten te verstrekken aan de verhuurder. Dit omvat een kopie van je identiteitsbewijs, een kopie van je arbeidsovereenkomst, de laatste drie loonstrookjes en een getekende verhuurdersverklaring. Met deze informatie kunnen we snel en efficiënt alles voor je regelen.

DIT EMMENSE APPARTEMENT PAST BIJ JOU

Deze ruime benedenwoning is ideaal voor studenten, alleenstaanden, arbeidsmigranten en co-housing. Of je nu wilt genieten van je eigen rust of juist samen wilt wonen met anderen, dit appartement biedt de perfecte ruimte. De ligging in de wijk Emmerhout is fantastisch en biedt vele voorzieningen in de buurt. Bovendien zorgt de nabijheid van de Stenden Hogeschool ervoor dat je nooit lang onderweg bent naar colleges. Kortom, dit appartement is een geweldige keuze voor jou!

WACHT NIET LANGER, NEEM VANDAAG CONTACT MET ONS OP

Je zoekt niet langer naar de perfecte studentenkamer in Emmen, want die heb je gevonden! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Wacht niet te lang, want deze kamers zijn zeer gewild en gaan snel! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Laan van de Marel, waar je kunt genieten van een comfortabel en zorgeloos verblijf. Mis deze kans niet en neem nu contact met ons op!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Emmen
Wijk/buurt: Emmerhout
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart