Appartement huren: niet meer beschikbaar Splitting in Emmen

  • 50 m2
  • 2 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Emmen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

HUURTOESLAG MOGELIJK!

Welkom in dit gezellige appartement gelegen aan de Splitting , 7826 CN in Emmen! Dit knusse appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m2 en bevindt zich in het hart van Barger-Oosterveld, een levendige wijk in Emmen.

Ligging
Dit appartement is ideaal gelegen op loopafstand van diverse voorzieningen. Basisscholen, winkels en gezellige horecagelegenheden zijn allemaal binnen handbereik. En niet te vergeten, parkeren is hier geen probleem dankzij de ruime parkeergelegenheid direct voor de deur.

Indeling
Binnen tref je een praktische indeling met een keuken, woonkamer, slaapkamer, bergruimte en een toilet/doucheruimte. Het appartement beschikt over een eigen voordeur, wat zorgt voor extra privacy en gemak.

Beschikbaarheid
Dit appartement is in overleg beschikbaar. We zijn op zoek naar een nieuwe huurder die een werkgeversverklaring kan overleggen of die in staat is om minimaal 3 maanden loonstroken te tonen. Huursubsidie is toegestaan en huisdieren zijn helaas niet toegestaan in deze woning.

Ideaal voor starters, jonge stellen en werkende mensen
Dit appartement is perfect geschikt voor starters, jonge stellen en werkende mensen die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen. De ligging in het bruisende Barger-Oosterveld biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en vertier.

Pre-booking
Maak nu een afspraak voor een pre-booking en kom dit appartement zelf ervaren. Wacht niet te lang, want deze kans wil je niet missen!

Kies voor comfort en gemak in dit gezellige appartement in Barger-Oosterveld. Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige bewoner van deze prachtige woning.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Emmen
Wijk/buurt: Barger-Oosterveld
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart