Appartement huren: niet meer beschikbaar Hoitingeslag in Emmen

  • 100 m2
  • 5 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Emmen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

GEZELLIGE STUDENTENKAMERS IN EMMEN - PERFECT VOOR JOU EN JE VRIENDEN!

Op zoek naar een betaalbare en comfortabele plek om te wonen in Emmen? Zoek niet verder! We hebben het perfecte appartement voor jou en je vrienden. Gelegen aan Hoitingeslag in de gezellige wijk Emmen, bieden wij een verscheidenheid aan studentenkamers die aan al jouw behoeften voldoen.

VERSCHILLENDE KAMERGROOTTES VOOR IEDEREEN

Bij ons kun je kiezen uit verschillende kamergroottes, zodat er voor iedereen een passende optie is. Of je nu op zoek bent naar een knusse ruimte om je eigen persoonlijke hoekje te creëren, of juist meer ruimte nodig hebt om je vrij te kunnen bewegen, we hebben voor elk wat wils. Onze small-kamer is 7m2 groot en kost slechts €525,- inclusief. Wil je iets meer ruimte? Ga dan voor onze medium-kamer van 10m2 voor slechts €575,- inclusief. En als je graag de luxe van extra leefruimte wilt ervaren, kun je kiezen voor onze large-kamer. Deze heeft een grootte van 12m2 of groter en kost slechts €625,- inclusief. Bij al onze prijzen zijn alle kosten inbegrepen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra uitgaven.

ALLES IS INCLUSIEF - GEEN GEDOE MET EXTRA KOSTEN

Wat deze studentenkamers helemaal speciaal maakt, is dat alles inclusief is. Geen gedoe met extra kosten of verborgen verrassingen! Je huurprijs dekt alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen leven. Van de nutsvoorzieningen tot de internetverbinding - alles is al geregeld voor je. Dus je kunt je richten op wat echt belangrijk is: genieten van je studie en je vrije tijd in Emmen!

PERFECTE LOCATIE VOOR STUDENTEN EN WERKENDEN

Of je nu een student bent die op zoek is naar een gezellige en betaalbare plek om te wonen, of een werkende professional die behoefte heeft aan een comfortabele en makkelijk bereikbare woning, dit appartement is de perfecte keuze voor jou. Gelegen in de bruisende wijk Emmen, heb je alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Winkels, restaurants, openbaar vervoer - je vindt het allemaal op loopafstand.

HUIZENDELEN - NOG GEZELLIGER SAMEN WONEN

Ben je op zoek naar een gezellige woonsituatie waar je kunt delen met vrienden of medebewoners? Goed nieuws! Ons appartement is ook zeer geschikt voor co-housing. Met ruimte voor maximaal 5 vrienden, kun je hier samen een unieke en leuke woonsfeer creëren. De gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keuken en de woonkamer, zijn zeer ruim en bieden genoeg ruimte om samen te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap.

ZET DE EERSTE STAP NAAR JE NIEUWE THUIS

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw nieuwe thuis in Emmen. Deze studentenkamers zijn snel beschikbaar, dus aarzel niet! Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen of voor meer informatie. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte kamer die bij jou past. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of gewoon even langskomen op ons kantoor. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons appartement aan Hoitingeslag in Emmen!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Emmen
Wijk/buurt: Angelslo
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart